Mere end bare et kommercielt produkt.

Haven

Haven ved Højvang startede med en idé om at skabe nogle rammer tæt ved Aarhus men som var fleksible som modellervoks. Vi fandt et naturligt og idyllisk sted, tæt ved landsbyen Kasted. Det er en mindre landsby med godt fællesskab. Stedet vi fandt, var et mindre og ældre husmandssted, fra 1900 tallet, hvor vi renoveret stalden til et lager for (Sørens) udlejningsvirksomhed Steady, som beskæftiger sig med udlejning og afvikling af lyd, lys og AV til koncerter og konferencer. Resten af området (7 hektar) opdelt i mose, skov, søer, samt landsbrugsjord. Vi har selv lavet den 5.000 m2 store have, som benyttes til festerne.

Erfaring og ønsker

Vi har arbejdet med Events for virksomheder og private gennem de sidste 10 år, komplet arrangering og afvikling. Vi oplevede dog et behov for nogle ramme hvor man selv kunne bestemme, og det ønsker vi at lave med vores have. Mange steder tjener penge på at stå for mad, betjening, vin mm. Derfor begrænser det mulighederne for at gøre det selv, og tænke ud af boksen. Det ønsker vi ikke for vores kunder.

Det er dog også muligt at bruge os til at stå for det hele, eller enkelt dele. Vi aftaler fra gang til gang hvad behovene er. Vi laver også gerne firma events, som med indhold af forskellige aktiviteter, ofte med naturen som udgangspunkt, giver gode og hyggelige oplevelser.

Ønsker du at vide mere omkring haven så kontakt os endelig.

KH. Emily, Vibeke og Søren Follmann